ΛΑΡΝΑΚΑ: Καπνοσύριγγα με «κρύσταλ-μεθ» στο σαλόνι 30χρονης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καπνοσύριγγα με «κρύσταλ-μεθ» στο σαλόνι 30χρονης

Έρευνα σε υποστατικό στη Λάρνακα διενήργησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) μετά από πληροφορία.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε γυάλινη καπνοσύριγγα στο τραπεζάκι του σαλονιού του υποστατικού.

Η 30χρονη ιδιοκτήτρια παραδέχτηκε ότι η καπνοσύριγγα ήταν δική της και περιείχε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η καπνοσύριγγα κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ενώ η 30χρονη, αφού ανακρίθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ και παραδέχτηκε τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων, αποδεσμεύτηκε χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.

Η ΥΚΑΝ εξετάζει εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το κρατικό χημείο.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE