ΛΑΡΝΑΚΑ: Καπνοσύριγγα με «κρύσταλ-μεθ» στο σαλόνι 30χρονης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καπνοσύριγγα με «κρύσταλ-μεθ» στο σαλόνι 30χρονης

Έρευνα σε υποστατικό στη Λάρνακα διενήργησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) μετά από πληροφορία.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε γυάλινη καπνοσύριγγα στο τραπεζάκι του σαλονιού του υποστατικού.

Η 30χρονη ιδιοκτήτρια παραδέχτηκε ότι η καπνοσύριγγα ήταν δική της και περιείχε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η καπνοσύριγγα κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ενώ η 30χρονη, αφού ανακρίθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ και παραδέχτηκε τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων, αποδεσμεύτηκε χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.

Η ΥΚΑΝ εξετάζει εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το κρατικό χημείο.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.