Στις Σεϋχέλλες ο Πρόεδρος της Βουλής

Στις Σεϋχέλλες ο Πρόεδρος της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, αναχωρεί αύριο (6/1) το βράδυ για τις Σεϋχέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη 24η Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων της Κοινοπολιτείας (CSPOC), η οποία θα πραγματοποιηθεί από 8 μέχρι 13 Ιανουαρίου 2018.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τη Διάσκεψη θα απασχολήσουν θέματα σχετικά με το ρόλο των Προέδρων των Κοινοβουλίων στην ενδυνάμωση της κοινοβουλευτικής διπλωματίας σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, καθώς και στην ενίσχυση των κοινοβουλίων ως θεσμών, που προάγουν τον ειλικρινή διάλογο, την ευθύνη λογοδοσίας και τη διαφάνεια.

Θα συζητηθούν, επίσης, η χρήση της τεχνολογίας για υποστήριξη των μελών και των λειτουργιών των κοινοβουλίων, η προώθηση της κοινοβουλευτικής έρευνας για αποτελεσματικότερη λειτουργία των Σωμάτων και η ασφάλεια στο κυβερνοχώρο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Συλλούρης αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο, τη Κυριακή, 14 Ιανουαρίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE