Κάλεσμα από τους «γαλαζοκίτρινους» (photo)

Κάλεσμα από τους «γαλαζοκίτρινους» (photo)

Η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο, ωστόσο η παρουσία του κόσμου δεν θα επιτρέπεται καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι τιμωρημένοι.

Ως εκ τούτου το παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό μπορεί να φαντάζει εύκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ξέρουν από πρώτο χέρι ότι χωρίς την μαζική στήριξη των οπαδών τους το έργο δεν θα είναι… καθόλου εύκολο.

Με αυτά τα δεδομένα οι «γαλαζοκιτρίνοι» με ανακοίνωση τους στα social media κάνουν κάλεσμα σε γυναίκες, παιδιά και συνταξιούχου να δώσουν το παρόν τους για να βοηθήσουν την ομάδα του Μπαλταζάρ να φτάσει στο τρίποντο.

Δείτε την ανάρτηση:

#ΑΕΛ Vs Εθνικός Άχνας
07/01/2018
 
15:00
Είσοδος 1€ για Παιδιά – Γυναίκες – Συνταξιούχοι
 
Όλοι εκεί δίπλα στην ομάδα μας!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE