Κάλεσμα από τους «γαλαζοκίτρινους» (photo)

Κάλεσμα από τους «γαλαζοκίτρινους» (photo)

Η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο, ωστόσο η παρουσία του κόσμου δεν θα επιτρέπεται καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι τιμωρημένοι.

Ως εκ τούτου το παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό μπορεί να φαντάζει εύκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ξέρουν από πρώτο χέρι ότι χωρίς την μαζική στήριξη των οπαδών τους το έργο δεν θα είναι… καθόλου εύκολο.

Με αυτά τα δεδομένα οι «γαλαζοκιτρίνοι» με ανακοίνωση τους στα social media κάνουν κάλεσμα σε γυναίκες, παιδιά και συνταξιούχου να δώσουν το παρόν τους για να βοηθήσουν την ομάδα του Μπαλταζάρ να φτάσει στο τρίποντο.

Δείτε την ανάρτηση:

#ΑΕΛ Vs Εθνικός Άχνας
07/01/2018
 
15:00
Είσοδος 1€ για Παιδιά – Γυναίκες – Συνταξιούχοι
 
Όλοι εκεί δίπλα στην ομάδα μας!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE