Συνεχίζουν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο - Η λίστα των δρόμων

Συνεχίζουν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο - Η λίστα των δρόμων

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου εξέδωσε η Αστυνομία.

Ανοικτοί μόνο για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Προδρόμου – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους.

Επίσης, σε σημεία των δρόμων Ορκόντα – Κάμπου – Κύκκου – Πεδουλά και Σπηλιών – Κανναβιών, παρατηρείται κατολίσθηση πετρών και όγκων χώματος, ενώ στις περιοχές Καλοπαναγιώτη – Πεδουλά – Προδρόμου και Παλαιχωρίου – Απλικίου, επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ώρα ενημέρωσης 7.35 μ.μ. της Παρασκευής (5/12)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE