Έγινε η πρώτη μεγάλη της χειμερινή κίνηση (pics)

Έγινε η πρώτη μεγάλη της χειμερινή κίνηση (pics)

Η Έβερτον ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Ρος Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι έναντι «μόλις» 15 εκατομμυρίων λιρών!

Την πρώτη της μεγάλη χειμερινή κίνηση έκανε η Τσέλσι που δυναμώνει τον άξονα της με την απόκτηση του Ρος Μπάρκλεϊ. Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής κεντρικός μέσος, ο οποίος μεγάλωσε και ανδρώθηκε στην Έβερτον εγκαταλείπει τα «ζαχαρωτά» μετά από 27 γκολ σε 149 συμμετοχές για να γίνει κάτοικος Λονδίνου έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Μπάρκλεϊ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί καθόλου φέτος λόγω επέμβασης στο ισχίο, είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Έβερτον που έληγε το καλοκαίρι, κάτι που έκανε μονόδρομο την πώληση του στην Τσέλσι, η οποία τον πολιορκούσε εδώ και δύο χρόνια.

Την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής δεν έκανε η Τσέλσι, αλλά η Έβερτον κάτι ασυνήθιστο στα μεταγραφικά δεδομένα, ενώ με διαφορά λίγων λεπτών ακολούθησε και η Τσέλσι.

 

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE