Παντρεύεται η πρώην του Παντελή Παντελίδη, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα τραγούδια του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παντρεύεται η πρώην του Παντελή Παντελίδη, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα τραγούδια του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από το facebook, ο νέος της σύντροφος της έκανε πρόταση γάμου.

Η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, Μαρία Γεωργακάκη, η οποία αποτέλεσε έμπνευση για τα τραγούδια του, βρήκε στήριγμα στο πλευρό ενός άλλου άνδρα ο οποίος τη βοήθησε ψυχολογικά, σύμφωνα με το Zarpanews, όταν έμαθε πως ο Παντελίδης έφυγε από τη ζωή.

Όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από το facebook, ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη είπε το «ναι»! Μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφία με το μονόπετρο, καθώς και φωτογραφίες με τον καλό της που ονομάζεται Αλέξανδρος Τσαλικίδης.

Η Μαρία έχει ακόμα στο λογαριασμό της στο Facebook, φωτογραφίες με τον Παντελή Παντελίδη και παρά το γεγονός ότι η Μαρία και ο Παντελής είχαν χωρίσει χρόνια, ο θάνατος του τη στιγμάτισε.

Η φωτογραφία με το μονόπετρο

Μαρία Γεωργακάκη, Αλέξανδρος Τσαλικίδης

Η Μαρία με τον Παντελή Παντελίδη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE