Νέα ανακοίνωση ΑΕΚ για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Νέα ανακοίνωση ΑΕΚ για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Το βράδυ της Παρασκευής (05-01-2018) η ΑΕΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού τα Γραφεία του Σωματείου θα είναι ανοικτά αύριο (06/01) από τις 14:30-17:30.

Η πώληση εισιτηρίων του ντέρμπι με την Ανόρθωση για τους φίλαθλους της ομάδας μας γίνεται ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στην διεύθυνση www.cfa.com.cy.

 

Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

H πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (06/01).

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (24655999)».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE