Σκάει η «βόμβα»! Απομένουν λεπτομέρειες για Κουτίνιο

Σκάει η «βόμβα»! Απομένουν λεπτομέρειες για Κουτίνιο

Τελικά, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι θα πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Να κάνει δικό της τον Κουτίνιο.

Η Καταλανική, Sport, υποστηρίζει ότι η μεταγραφή του Βραζιλιάνου είναι στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει και το ευτυχές τέλος…

Οι μάνατζερ του Κουτίνιο βρίσκονται στην Βαρκελώνη για να τακτοποιήσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα υπογράψει ο πελάτης τους, την στιγμή που στο Λίβερπουλ εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα κλείνουν την μεταγραφή.

Το κόστος αυτής αναμένεται να φτάσει στα 160 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο αναλύεται σε 120 εκ. και 40 από μπόνους τα οποία είναι εφικτά να επιτευχθούν από τον παίκτη με τη Λίβερπουλ να βάζει στα ταμεία της και άλλα χρήματα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE