ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αγωνιστικό ανέβασμα και… η ανάγκη των «κάπτεν»!

Το αγωνιστικό ανέβασμα και… η ανάγκη των «κάπτεν»!

Στην Ομόνοια κάτι φαίνεται να αλλάζει μετά την έλευση του Ιβάιλο Πέτεφ στον “πράσινο” πάγκο κι αυτό φαίνεται με την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών εντός των τεσσάρων γραμμών.

Σε προηγούμενα παιχνίδια που δεν ήταν ο Βούλγαρος τεχνικός στο «τριφύλλι» έδειξε να μην έχει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία, στοιχεία που έπαιξαν τον δικό τους καταλυτικό ρόλο στο να χαθούν υπέρ – πολύτιμοι βαθμοί και την Ομόνοια να αναγκάζεται από νωρίς να βλέπει από μακριά τα «βαγόνια» του τρένου για την Ευρώπη.

Τώρα που η ομάδα της Λευκωσίας άρχισε να γυρίζει σελίδα, οι «πράσινοι» οπαδοί περιμένουν καλύτερες μέρες και περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο έτσι ώστε, αυτή η αντεπίθεση που ξεκίνησε να ολοκληρωθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φυσικά μπροστάρηδες σε αυτό το δύσκολο (η πραγματικότητα να λέγεται) έργο θα πρέπει να είναι και οι αρχηγοί της Ομόνοιας. Ο Ματ Ντάρμπισαιρ, Δημήτρης Χριστοφή και Ρενάτο Μαργκάσα είναι οι τρεις παλιές «καραβάνες» του «τριφυλλιού» που αμφότεροι φόρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Για τον Μαργκάσα δεν μπορούμε να πούμε ή να γράψουμε πλεόν κάτι. Η αγωνιστική του εικόνα μέσα στο γήπεδο μιλάει από μόνη της, με τον Κυπροποιημένο ποδοσφαιριστή να προσπαθεί και να δίνει σε κάθε ματς σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του για να πετύχει τους στόχους της.

Όσον για τον Ματ Ντάρμπισαιρ και τον Δημήτρη Χριστοφή το τελευταίο διάστημα έχουμε αναφερθεί αρκετά για το αγωνιστικό τους ανέβασμα. Φυσικά ο κόσμος και πολύ περισσότερο ο Ιβάιλο Πέτεφ περιμένει από τους δυο προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν στους ίδιου ρυθμούς καθώς οι «πράσινοι» τους έχουν εξαιρετική ανάκγη.

Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές με ηγετική μορφή μέσα στο γήπεδο, οι οποίοι μπορούν να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, αλλά και να σηκώσουν όλο το βάρος της ομάδας του στις δικές τους πλάτες.

Τώρα που η Ομόνοια άρχισε δειλά – δειλά να βρίσκει τα πόδια της και να μπαίνει στον δρόμο των επιτυχιών, η συμβολή των ποδοσφαιριστών αυτών (και όχι μόνο) είναι απαραίτητη για την διεκδίκηση των στόχων της, φυσικά οι “κάπτεν” της ομάδας έχουν περισσότερες ευθύνες κι από αυτούς πρέπει να δίνετε το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Συνέλαβαν 26χρονο που βιντεογραφούσε γυναίκες σε παραλίες – Τρεις αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο

Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Ανησυχούν τα αυξημένα περιστατικά κοκκύτη και ιλαρά στο Μακάρειο – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Σοφία Βογιατζάκη: «Τρελαίνομαι για τα χαρτιά» - «Τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή» - Βίντεο

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί



22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top