Απίστευτο τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές για τις ημέρες των Χριστουγέννων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές για τις ημέρες των Χριστουγέννων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι ταινίες που χρονολογούνται από το 1990, ωστόσο, 27χρόνια μετά, συνεχίζει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό, ιδιαιτέρως τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο λόγος φυσικά, για το ‘Home Alone’, όπου ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12), κατέκτησε την κορυφή στους πίνακες της AGB, με 33,7%.

Μάλιστα, η τηλεταινία, βρίσκεται και στην κορυφή όλης της εβδομάδας.

Να σημειωθεί ότι για την εβδομάδα 25-31/12, πρώτο κανάλι ήταν ο ΑΝΤ1 με 16,0%, δεύτερο το ΣΙΓΜΑ με 15.7% και τρίτο στη σειρά ο Alpha με 11,2. Ακολούθησαν το ΡΙΚ1 και το TvOne.

Όλα τα πιο πάνω, είναι σύμφωνα με τα στατιστικά, όπως παρουσιάζονται από το περιοδικό Tv Capuccino. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE