Μόνο με τετρακίνηση ή αλυσίδες στο Τρόοδος – Κατολίσθηση και ολισθηροί δρόμοι

Μόνο με τετρακίνηση ή αλυσίδες στο Τρόοδος – Κατολίσθηση και ολισθηροί δρόμοι

Ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, ενώ και άλλοι δρόμοι είναι ολισθηροί ή παρατηρείται κατολίσθηση.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση της Αστυνομίας για την κατάσταση του οδικού δικτύου η ώρα 10, το Σάββατο 6/1 αναφέρει ότι ανοικτός μονο για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους. Οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί λόγω παγετού.

Επίσης, σε σημεία των δρόμων Ορκόντα – Κάμπου – Κύκκου – Πεδουλά και Προδρόμου – Πλατρών, παρατηρείται κατολίσθηση πετρών και όγκων χώματος.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE