Ο κοινός στόχος και ποιες οι απουσίες των δυο ομάδων!

Ο κοινός στόχος και ποιες οι απουσίες των δυο ομάδων!

Σημαντικός και για τις δυο ομάδες κρίνεται ο σημερινός (6/1) αγώνας που θα γίνει στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής καθώς τόσο ο Ερμής τόσο και η Πάφος θέλουν τους τρεις πόντους της νίκης.

Και οι δυο μονομάχοι προέρχονται από ισοπαλίες και θέλουν την νίκη για να βελτιώσουν την συγκομοιδή τους αλλά και τον τομέα ψυχολογία. Δεύτερο παιχνίδι του Κώστα Καϊάφα στο πάγκο του Ερμή και θέλει να το συνδυάσει με νίκη, ενώ από πλευράς Πάφου η ομάδα του Λούκα Έλσνερ αγνοεί το τρίποντο από τις 20 Νοεμβρίου 2017 και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει μια νίκη.

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντα Dmitri Torbinski, ενώ απουσίες λόγω καρτών δεν αντιμετωπίζει ο κ. Έλσνερ.

Όσον αφορά τον γηπεδούχο Ερμή ο κ. Καϊάφας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Νταμέφσκι και Πατσένκο αλλά και στο τραυματία Άλεξ Κωνσταντίνου. Ο νεοφερμένος στην ομάδα Μοντέιρο έχει δικαίωμα συμμετοχής όπως επίσης και ο Μπάουμαν ο οποίος μετά τον τραυματισμό που πέρασε επανεγγράφει στο ρόστερ και έτσι και οι δυο δίνουν λύσεις στο τεχνικό των «φτεροπόδαρων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE