Φανταστικός και με 34άρα ο Αντετοκούνμπο (videos)

Φανταστικός και με 34άρα ο Αντετοκούνμπο  (videos)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε κρίσημα καλάθια στο φινάλε και οι Μπακς κατάφεραν να φύγουν νικητές από την έδρα των Ουίζαρντς με 110-103! Double-double για τον Greek Freak με 34 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 7 ασίστ.

Aκόμα μία φοβερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος στην Ουάσινγκτον απέναντι στους Ουίζαρντς ήταν ο ηγέτης των Μπακς οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 110-103.

Ο Γιάνναρος σημείωσε τους 6 από τους 12 τελευταίους πόντους τους Μπακς, όταν τα «ελάφια» περίπου 2:30 λεπτά από το τέλος ήταν πίσω στο σκορ με 99-98.

Σε 41 λεπτά συμμετοχής ο Έλληνας φόργουορντ έκανε double-double 34 πόντους (11/16δ., 1/1τρ., 9/10β.) και 12 ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο, αλλά και 3 λάθη. Σε απόδηση για τους Μπακς ακολούθησαν οι Μπλέτσο και Μίντλτον με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Έτσι οι Μπακς ανέβηκαν στο 21-17, με τους Ουίζαρντς να υποχωρούν στο 23-17. Πρώτος σκόρερ για τους «μάγους» ήταν ο Μπιλ με 20 πόντους, με τον Ουόλ να κάνει double-double (16π., 16ασ.) όπως και ο Μόρις (14π., 10ρ.).

Τα δωδεκάλεπτα: 32-24, 53-53, 85-82, 103-110

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE