ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη σε οικία πωλητή αυτοκίνητων – ‘Σήκωσαν’ το χρηματοκιβώτιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη σε οικία πωλητή αυτοκίνητων – ‘Σήκωσαν’ το χρηματοκιβώτιο

Διάρρηξη με λεία 19 χιλιάδες ευρώ πέτυχαν άγνωστοι σε οικία πωλητή αυτοκινήτου στην περιοχή των Καλογήρων της Λεμεσού. 

Ο 68χρονος απουσίαζε από το σπίτι του και οι θρασύτατοι διαρρήκτες έκαναν ‘πάρτι’.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, άγνωστοι εισήλθαν εντός την οικίας του μεταξύ των ωρών 14:00 μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 06/01.

Οι διαρρήκτες έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο που ήταν στο υπνοδωμάτιο του, το ποσό των 3,000 χιλιάδων σε ευρώ, 3,500 χιλιάδες σε δολάρια, 500 στερλίνες καθώς και διαφορά χρυσαφικά αξίας.

Η αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των δραστών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE