ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήταν έτοιμοι να διαρρήξουν περίπτερο στην Φραγκλίνου Ρούσβελτ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ήταν έτοιμοι να διαρρήξουν περίπτερο στην Φραγκλίνου Ρούσβελτ

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία ότι πρόσωπο ύποπτο βρίσκονταν πεζός στην οδό Γαλιλαίου, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου  ακινητοποίησαν ο 17χρονο που προσπαθούσε να διαφύγει.

Μάλιστα, ο 17χροονος είχε στην κατοχή του κόκκινο λιβέρι.

Ο 17χρονος ο ανακρινόμενος  ανέφερε ότι είχε συνωμοτήσει με άλλα τρία πρόσωπα, τα οποία κατονόμασε, για να διαρρήξουν περίπτερο.

Μετά από περιπολία στην περιοχή εντοπιστήκαν τρεις πεζοί και όταν τους έγινε έρευνα, στην κατοχή του Μολδαβού βρέθηκε μαχαίρι.

 Συνελήφθησαν και ανακρινόμενοι τόσο ο 18χρονος Μολδαβός όσο και ο 22χρονος Ρουμάνος παραδέχθηκαν την πρόθεση τους να διαρρήξουν το περίπτερο στην Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Να σημειώσουμε πως ο 30χρονος Ελληνοκύπριος αρνείται ενοχή στην υπόθεση.

Οι τέσσερις ύποπτοι αναμένεται το πρωι της Κυριακή 07/01 να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE