ΕΚΡΗΞΗ-ΣΟΥΗΔΙΑ: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο ένας τραυματίας

ΕΚΡΗΞΗ-ΣΟΥΗΔΙΑ: Έχασε τη  μάχη για τη ζωή ο ένας τραυματίας

Ενας 60χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε την Κυριακή 7/1, έξω από σταθμό του μετρό στη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι το περιστατικό δεν δείχνει να συνδέεται με τρομοκρατία.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν σήκωσε ένα αντικείμενο από τον δρόμο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις εφημερίδες Expressen και Aftonbladet, πιθανόν να επρόκειτο για χειροβομβίδα. Η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία για την οποία οι εφημερίδες δεν επικαλούνται πηγές.

"Προφανώς υπάρχει κάτι που προκάλεσε ισχυρή έκρηξη...Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει έρευνα των εμπειρογνωμόνων", είπε ο εκπρόσωπος. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο μια 45χρονη γυναίκα. Η έκρηξη σημειώθηκε στον σταθμό Varby Gard νότια της σουηδικής πρωτεύουσας. Ο σταθμός και μια διπλανή πλατεία έκλεισαν για να πραγματοποιήσει η αστυνομία ελέγχους.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE