Τζιχράντζε: «Το καθοριστικότερο της χρονιάς…» (video)

Τζιχράντζε: «Το καθοριστικότερο της χρονιάς…» (video)

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γκιόργκι Τζιχράντζε, με το πέρας του αγώνα με την ΑΕΛ δήλωσε αρχικά στη δημοσιογραφική διάσκεψη τα εξής:

«Κάθε αγώνα είμαστε κάτω από πίεση, έχουμε άγχος λόγω του γεγονότος ότι είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εκτός τα πρώτα 10 λεπτά του ματς που είχαμε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά λόγω του άγχους των παικτών δεν καταφέραμε να δώσουμε τη τελική πάσα. Τα πιο καθοριστικά σημεία ήταν το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε και ο τραυματισμός του Πιντσέλι. Το επίπεδο των δυο ομάδων, είναι η πραγματικότητα, ότι δεν είναι το ίδιο και όταν τραυματίστηκε ο Πιντσέλι οι παίκτες δεν πιστευόταν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από τον αγώνα. Υπάρχουν πιθανότητες, ελπίδες, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη παραμονή, δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών δεν πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη δίκαιη νίκη και να βρούμε τη δύναμη να παλέψουμε για τις πιθανότητες για παραμονή».

Ερωτηθείς για να δώσει νεότερα για τον τραυματισμό Πιντσέλι παρατήρησε: «Πρέπει να το δούμε με το ιατρικό τιμ αλλά μια πρώτη εκτίμηση είναι μυϊκό το πρόβλημα και μάλλον θλάση».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα σχολίασε «Είναι καθοριστικό ματς, ίσως το καθοριστικότερο της χρονιάς. Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες όπως ο Πιντσέλι που είναι σημαντικοί για την ομάδα, ελπίζω να μην είναι σοβαρός τραυματισμός».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE