ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το απόλυτο ημίχρονο, ο Πολυάκοφ και η μεγάλη επιστροφή

Το απόλυτο ημίχρονο, ο Πολυάκοφ και η μεγάλη επιστροφή

Ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ είδαμε σήμερα κόντρα στην Αλκή.

Ένα ΑΠΟΕΛ το οποίο εκμεταλλεύτηκε σε έπακρο τις ευκαιρίες που βρήκε, ένα ΑΠΟΕΛ με σωστό προσανατολισμό, ένα ΑΠΟΕΛ το οποίο έδειξε φρεσκάδα και ετοιμότητα ενόψει των πολύ δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται. Π

έτυχε 4 γκολ, με 4 διαφορετικούς σκόρερ, κράτησε ανέπαφη την εστία του, πέτυχε την 4η σερί του νίκη ενώ παρέμεινε αήττητος για 11ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιώργο Δώνη.

Το απόλυτο ημίχρονο…

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καλύτερο πρώτο του 45λεπτο στο πρωτάθλημα. Ήταν δημιουργικό και συνάμα αποτελεσματικό και αυτό φάνηκε από τα 4 γκολ που πέτυχε. Πλαγιοκόπησε την Αλκή ουκ ολίγες φορές, δεν της επέτρεψε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του και έχοντας σχεδόν όλους τους παίκτες του σε πολύ καλή πήρε εύκολα το ζητούμενο.

Ο Εμπεσίλιο βρήκε σ’ ένα ακόμα παιχνίδι δίκτυα, ο Ντε Καμάργκο σκόραρε για 2ο σερί παιχνίδι, όπως και ο Μοράις ενώ την πρώτη του ασίστ μοίρασε στον θεσμό ο Πολυάκοφ στο ντεμπούτο του με τα γαλαζοκίτρινα. Άφησε τα κερδισμένα πέναλτι και έπιασε τα γκολ ο Σαλάι που έδειξε σ’ ένα ακόμα παιχνίδι το πόσο σπουδαίο ταλέντο είναι αφού ήταν αρκετά δημιουργικός και επικίνδυνος για την άμυνα της Αλκής.

Συντήρηση δυνάμεων…

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα ήταν διαφορετικά. Το 4-0 έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του Γιώργου Δώνη να κατεβάσουν ταχύτητες και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας. Πέραν από 1-2 καλές ευκαιρίες δεν δημιούργησαν κάτι αξιόλογο δίνοντας την δυνατότητα στον Ελλαδίτη τεχνικό να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Εφραίμ ώστε να γράψει χρήσιμα λεπτά στα πόδια ώστε να βρει τον ρυθμό του.

Η επιστροφή Νικόλα…

Στα θετικά ήταν και η επιστροφή του Νικόλα Ιωάννου μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο νεαρός διεθνής αμυντικός πήρε χρόνο συμμετοχής αφού αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο, κάλυψε το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και παρά το γεγονός ότι ήταν κάπως «μουδιασμένος» ο χρόνος που πήρε θα τον βοηθήσουν να βρει ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Θετικός Πολυάκοφ…

Συμπεράσματα στο ντεμπούτο του δεν μπορούν να εξαχθούν μετά βεβαιότητας. Ωστόσο ο Ντένις Πολυάκοφ έδειξε πως ξέρει μπάλα και μπορεί να σταθεί σε ψηλό επίπεδο. Αγωνίστηκε ως αριστερός αμυντικός, βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ενώ έδωσε και την πρώτη του ασίστ στο γκολ του Σαλάι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top