Κολακευτικά λόγια Κοντολεύτερου για Τσούκκα – Χατζηκωνσταντή (pic)

Κολακευτικά λόγια Κοντολεύτερου για Τσούκκα – Χατζηκωνσταντή (pic)

Ο 16χρονος Λευτέρης Χ”  Κωνσταντή ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Σαββατιάτικου παιχνιδιού, Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Λευτέρης Κοντολεύτερος, διαβάζοντας το άρθρο της ιστοσελίδας μας με τίτλο Τα «καρύδια» των μικρών και η δουλειά των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας έκανε το σχόλιο του, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για το έργο στις ακαδημίες των ερυθρολεύκων όπου υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Τσούκκας.

Ο Κοντολεύτερος χαρακτήρισε κιόλας τον Χ”  Κωνσταντή μεγάλης πάστας παίκτη αν και είναι 16 ετών ακόμη ο νεαρός παίκτης της Νέας Σαλαμίνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση της Κυβέρνησης για λειτουργία Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου στη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στην Ινδία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE