Αποθεώθηκε και ο Άλβες αν και δεν έπαιξε (photos)

Αποθεώθηκε και ο Άλβες αν και δεν έπαιξε (photos)

Με το πέρας του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, Ανόρθωση – ΑΕΚ, όταν οι παίκτες της ομάδας της Αμμοχώστου έφευγαν από τα αποδυτήρια, έγινε ο χαμός με την αποθέωση τους από αρκετούς φίλους της «Κυρίας».

Μεταξύ αυτών των παικτών που αποθεώθηκαν, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες μέσα από την παρα-κάμερα του Χαρίλαου Παπαϊωάννου ήταν και ο επιθετικός, Αντρέ Άλβες, ο οποίος ήταν στον πάγκο της Ανόρθωσης στο ντέρμπι, χωρίς να αγωνιστιεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE