ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Κτύπησαν σε λεωφορείο και ‘καρφώθηκαν’ σε κατάστημα- Εγκατέλειψαν - VIDEO

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Κτύπησαν σε λεωφορείο και ‘καρφώθηκαν’ σε κατάστημα- Εγκατέλειψαν - VIDEO

Ένα παράξενο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6/1 στον δρόμο του Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10:30 το βράδυ, ένα όχημα παρέκλινε της πορείας του, και αφού συγκρούστηκε αρχικά με λεωφορείο, κατέληξε στην είσοδο των γραφείων του ΟΣΑΕ.

Οδηγός και συνοδηγός, εγκατέλειψαν την σκηνή, ωστόσο λίγο αργότερα, εντοπίστηκε 30χρονη Βρετανίδα μόνιμη κάτοικος Παραλιμνίου, που είναι η ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία τους ‘έδωσε’ στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μαρίνος Παυλικκάς, ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ από την Αμμόχωστο, στην εκπομπή του Αντρέα Δημητρόπουλου, η 30χρονη, κατονόμασε δύο ομοεθνής της, ηλικίας 28 και 31 ετών.

Όπως ανέφερε η 30χρονη, οι δύο άντρες, πήραν το όχημά της, πήγαν σε μπυραρία στο Κάππαρι, όπου κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και τελικά ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Ευτυχώς, οι δύο άντρας, δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο φαίνεται ότι εγκατέλειψαν την σκηνή για να μην συλληφθούν απ'την Αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, για μη κατοχή άδειας οδήγησης και ασφάλειας, καθώς και αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE