Η Γεωργία Βρανά αποκαλύπτει την σχέση της με τον Σφακιανάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γεωργία Βρανά αποκαλύπτει την σχέση της με τον Σφακιανάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γεωργία Βρανά έγινε ευρέως γνωστή το καλοκαίρι του 2017, ομως για χρόνια δούλευε στις αθηναϊκές πίστες. 

Το 2017 θα έλεγε κάποιος ότι ήταν η χρονιά της τραγουδίστριας από την Λάρνακα, αφού μετά την συνεργασία της με τον Bo και την επιτυχία "Μόνο Εσύ" έγινε γνωστή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όμως η Γεωργία Βρανά δούλευε για χρόνια ως τραγουδίστρια στην Αθήνα και κάπου εκεί έγινε και η γνωριμία με τον Νότη Σφακιανάκη.

"Η μεγάλη μου αδυναμία!!! Τέσσερις σεζόν στο πλευρό του ήταν η μεγαλύτερη σχολή για μένα..." έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλοντας να ευχαριστήσει τον μεγάλο τραγουδιστή για όλα όσα έκανε γι αυτήν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.