Η Γεωργία Βρανά αποκαλύπτει την σχέση της με τον Σφακιανάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γεωργία Βρανά αποκαλύπτει την σχέση της με τον Σφακιανάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γεωργία Βρανά έγινε ευρέως γνωστή το καλοκαίρι του 2017, ομως για χρόνια δούλευε στις αθηναϊκές πίστες. 

Το 2017 θα έλεγε κάποιος ότι ήταν η χρονιά της τραγουδίστριας από την Λάρνακα, αφού μετά την συνεργασία της με τον Bo και την επιτυχία "Μόνο Εσύ" έγινε γνωστή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όμως η Γεωργία Βρανά δούλευε για χρόνια ως τραγουδίστρια στην Αθήνα και κάπου εκεί έγινε και η γνωριμία με τον Νότη Σφακιανάκη.

"Η μεγάλη μου αδυναμία!!! Τέσσερις σεζόν στο πλευρό του ήταν η μεγαλύτερη σχολή για μένα..." έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλοντας να ευχαριστήσει τον μεγάλο τραγουδιστή για όλα όσα έκανε γι αυτήν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE