ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείχνει αντοχές… την κατάλληλη περίοδο!

Δείχνει αντοχές… την κατάλληλη περίοδο!

Ο ΑΠΟΕΛ έγραψε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα την 12η του στον θεσμό σε 17 αγώνες και δείχνει μέσα από την αγωνιστική του παρουσία πως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Η νίκη επί της Αλκής με επιβλητικό μάλιστα τρόπο επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη άφησε πίσω της την κούραση της Ευρώπης, πήρε τις κατάλληλες ανάσες και πλέον ετοιμάζεται για την αντεπίθεση της.

Οι τραυματισμοί των Καρλάο και Ρουέδα και προηγουμένως των Μιλάνοφ, Βινίσιους και Βάτερμαν μπορεί να απογοήτευσαν τους πάντες στον Αρχάγγελο ωστόσο απέδειξαν στα τελευταία παιχνίδια πως έχουν το βάθος στο ρόστερ για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Η 4η σερί νίκη, το 11ο αήττητο παιχνίδι και το γεγονός ότι μείωσε την διαφορά από την κορυφή στον 1 βαθμό έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα αποδεικνύει πως ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο άρχισε να ρολάρι αλλά και να δείχνει τις αντοχές του την κατάλληλη περίοδο.

Το 6ο σερί πρωτάθλημα αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους γαλαζοκίτρινους αφού θέλουν να αποδείξουν για άλλη μια χρονιά το ποια είναι η κορυφαία ομάδα στο νησί.

Μέσα από τις προσθήκες αναμένεται μάλιστα να ενισχυθεί σημαντικά σε θέσεις που έχει πραγματικά ανάγκη, με τον Πολυάκοφ να έχει δείξει θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του, ο Ντελατόρε ήδη αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ενώ θα αποκτηθεί και ο Νσούε που ήδη βρίσκεται στην Κύπρο.

Εάν θα γίνει και νέα κίνηση θα διαφανεί τις επόμενες μέρες με τον ΑΠΟΕΛ να αποκτά πλέον τεράστια δυναμική για το 2ο μισό του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ, το οποίο ανέφερε ότι ο χειρισμός της Κυβέρνησης στο θέμα της ακρίβειας αποτελεί «βάναυση πρόκληση για την κοινωνία», έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top