Επιτελείο ΜΑΛΑ: Να παραιτηθεί ο Υπουργός Εσωτερικών

Επιτελείο ΜΑΛΑ: Να παραιτηθεί ο Υπουργός Εσωτερικών

Την παραίτηση του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πετρίδη και τον διορισμό υπηρεσιακού ΥΠΕΣ ζητά το Επιτελείο του Υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά.

Συγκεκριμένα, το Επιτελείο κατηγορεί τον κ. Πετρίδη ότι «έχει το θράσος να πανηγυρίζει και να πολιτεύεται σηκώνοντας την κομματική σημαία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Να διοριστεί Υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών

Ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο οποίος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος με ευθύνη τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, αντί να έχει την ευθυξία να παραιτηθεί υπέρ υπηρεσιακού Υπουργού έχει το θράσος να πανηγυρίζει και να πολιτεύεται σηκώνοντας την κομματική σημαία.

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει ρίξει τις μάσκες. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον.

Καλούμε τον απερχόμενο Πρόεδρο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της εκλογικής διαδικασίας, όπως ενεργήσει με τον ίδιο τρόπο που έπραξαν και προηγούμενοι Πρόεδροι διορίζοντας Υπηρεσιακό Υπουργό.

Αυτές οι συγκεκριμένες πρακτικές της Κυβέρνησης και των Υπουργών της καταδεικνύουν την ανάγκη αλλαγής διακυβέρνησης.

08/01/2018
Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE