Με το σταγονόμετρο τα νερά στα φράγματα

Με το σταγονόμετρο τα νερά στα φράγματα

Στο 46% της κανονικής ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου.

Στο 46% της κανονικής για μήνα Ιανουάριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι τις 8 το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Δευτέρα η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Από την 1η Οκτωβρίου μέχρι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 176,2 χιλιοστά και αντιστοιχεί στο 60% της κανονικής ποσότητας βροχόπτωσης για την ίδια περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου ανήλθε στα 47 χιλιοστά, ενώ η μέση κανονική βροχόπτωση για τον μήνα είναι 102,4 χιλιοστά. Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 8 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1 μέχρι 6 Ιανουαρίου σημειώθηκε στον Σταυρό της Ψώκας με 93,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 56% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή και ακολουθούν ο Πρόδρομος με 82,9 χιλιοστά βροχόπτωσης (43% της κανονικής), τα Πλατάνια με 79,9 χιλιοστά (42% της κανονικής) και η Πάνω Παναγιά με 55,2 χιλιοστά (36% της κανονικής).

Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης έπεσε στην Αθηένου με 18,9 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 34% της κανονικής, στο Αεροδρόμιο Πάφου με 21,7 χιλιοστά που αντιστοιχούν στο 23% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή και στην Ξυλοτύμπου με 26,5 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 45% της κανονικής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE