Κίνδυνος απουσίας του Τολεμές με ΑΠΟΕΛ!

Κίνδυνος απουσίας του Τολεμές με ΑΠΟΕΛ!

Μπορεί ο Τολεμές να έχει… σιγήσει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όμως με τα 15 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής, είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της Λαρνακιώτικης ομάδας και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της.

Όμως, βρίσκεται στο όριο των δύο κίτρινων καρτών ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στην “Αρένα” το ερχόμενο Σάββατο (13/01, 19:00) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και αν δεχθεί κάρτα στο συγκεκριμένο ματς, τότε θα απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης (21ης) αγωνιστικής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (21/01, 16:00)!

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό το ματς, δεν αποκλείεται ο Ιδιάκεθ να προφυλάξει τον Γάλλο “killer” στην αναμέτρηση με τον Άρη και να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή, αν δει ότι η ομάδα του τα βρίσκει σκούρα.

Σημειώνουμε ότι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών βρίσκονται και οι Ακοράν, Τρουγιόλς, οι οποίοι επίσης κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.