ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Κύπριος ο… επίδοξος δράστης

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Κύπριος ο… επίδοξος δράστης

Γνωστή η εθνικότητα του ενός εκ των δυο ατόμων που φέρονταν να σχεδίαζαν φόνο προσώπου στο χωριό Επισκοπειό, το περασμένο Σάββατο (06/01).

Η Αστυνομία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το ένα εκ των δυο ατόμων που βρίσκονταν σε σκούτερ κι ακολουθούσαν με απειλητικές διαθέσεις 32χρονο από το χωριό Ψιμολόφου, είναι κυπριακής καταγωγής.

Τώρα, κατά πόσον αυτό είναι κάτι που μπορεί να υποβοηθήσει τις έρευνες της Αστυνομίας, αυτό για την ώρα δεν είναι γνωστό.

Πάντως, οι ανακριτές έχουν στη διάθεσή τους τεκμήρια από το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δυο πρόσωπα που βρίσκονταν στο σκούτερ και τα οποία φέρονται να είχαν όπλο στην κατοχή τους.

Το συμβάν αυτό εξετάζεται με τη δέουσα σοβαρότητα, καθώς η Αστυνομία βάσει των μαρτυριών και των στοιχείων που έχει ενώπιον της, έχει λόγους να πιστεύει ότι το συμβάν του περασμένου Σαββάτου (06/01) συνδέεται με πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες.

Σημειώνεται πως 32χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του, σε σημείο του δρόμου και συγκεκριμένα στο χωριό Επισκοπειό, αντιλήφθηκε πως τον ακολουθούσε μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δυο πρόσωπα που φορούσαν μαύρα κράνη. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του, αντιλήφθηκε ότι ο ένας εκ των δυο προσπάθησε να ανασύρει όπλο από το σακάκι του. Αμέσως μετά οδήγησε το αυτοκίνητό του σε ασφαλές μέρος.

Ο 32χρονος, που φέρεται να αποτελούσε στόχο της σχεδιαζόμενης εκγληματικής ενέργειας, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE