Οι υπερβάσεις των παιχτών και η αφιέρωση! (Δηλώσεις)

Οι υπερβάσεις των παιχτών και η αφιέρωση! (Δηλώσεις)

Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μίλησε ο προπονητής του Άρη Λεμεσού Γιάννης Χριστόπουλος μετά την αναμέτρηση με αντίπαλο την Δόξα.

Δείτε πιο κάτω όσα είπε:

«Σήμερα η ομάδα μου πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη. Τα παιδιά είχαν βαριά πόδια και φάνηκε στις αποφάσεις και τις αντιδράσεις μας. Φτιάξαμε ένα πλάνο που λειτούργησε ανασταλτικά αλλά δεν μας βοήθησε επιθετικά. Είχαμε και δυο αναγκαστικές αλλαγές πάλι. Τα παιδιά όμως έδειξαν χαρακτήρα και κατέθεσαν ψυχή. Κάποια παιδιά δεν άντεχαν μετά το 60’ και έκατσαν και πάλευαν μέχρι το 94’. Μπράβο τους για αυτό. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον πρόεδρό μας που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα και να την κρατήσει στην κατηγορία».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE