ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε αμέριμνος κλεμμένη μοτοσικλέτα

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε αμέριμνος κλεμμένη μοτοσικλέτα

Στη σύλληψη ενός 26χρονου ο οποίος οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα προχώρησε η Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία ανήκει σε Τσέχο, μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Ο 26χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις ανακριτικές αρχές, έγινε αντιληπτός από αστυνομικό της Τροχαίας Πάφου που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην Κάτω Πάφο να οδηγεί τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που δεν έφερε πινακίδες εγγραφής.

Ο αστυνομικός που γνώριζε ότι μια παρόμοια μοτοσικλέτα είχε κλαπεί τις τελευταίες ημέρες ανέκοψε για έλεγχο τον 26χρονο και κάλεσε την Αστυνομία.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Δύναμης διαπιστώθηκε ότι η μηχανή που οδηγούσε ο 26χρονος είναι η μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί τις τελευταίες ημέρες από κατοικία Τσέχου.

Ο 26χρονος, που συνελήφθη στις 22:50 το βράδυ χθες, μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την κλοπή της μοτοσικλέτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE