Το «λιθαράκι» του Χάμπου για την ήττα της Εστορίλ (video)

Το «λιθαράκι» του Χάμπου για την ήττα της Εστορίλ (video)

Η Εστορίλ παρόλο που είχε την ευκαιρία να περάσει πάνω από την επικίνδυνη «ζώνη», δεν τα κατάφερε, διότι ηττήθηκε εντός έδρας από την Φεϊρένσε.

Η 17η αγωνιστική φύλαγε ένα δυσάρεστο γεγονός για τον δικό μας, Χάμπο Κυριάκου, αφού σκόραρε αλλά σε λάθος εστία, με αποτέλεσμα να «κρεμαστεί» η ομάδα του. Μάλιστα, συνέβη ένα παράδοξο, με τον Μοντέιρο να σημειώνει άλλο ένα αυτογκόλ με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ.

Πλέον, η Εστορίλ βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Πάκος Φερέιρα και θα «παλέψει» για την σωτηρία της. Δείτε ΕΔΩ και το πρώτο αυτογκόλ της αναμέτρησης!

Δείτε το video:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE