Μαζεμένες ματσαράγκες στο Τσίρειο…

Μαζεμένες ματσαράγκες στο Τσίρειο…

Οι περισσότεροι στάθηκαν στο ότι ο Νουρεντινόσκι, έβγαλε τη μπάλα μέσα από τη γραμμή στη φάση του 83′.

Κανονικά θα έπρεπε να ήταν ως μη γενόμενη η συγκεκριμένη φάση, αφού ο Σαντίκ που έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, είχε ξεκινήσει από θέση οφ σάιτ. 

Ο βοηθός διαιτητής Γ. Χαραλάμπους, ήταν αυτός που έκανε τη διπλή ματσαράγκα στο ψεσινό παιχνίδι του Άρη με τη Δόξα στο Τσίρειο. 

Λάθη έκανε κι ο διαιτητής Νεόφυτος Νεοφύτου, με πιο σοβαρά αυτά του 88′, όπου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα υπήρξαν δυο φάσεις για πέναλτι υπέρ της Δόξας. Κράτημα του Παχίπη σε παίχτη των φιλοξενούμενων και μετά χέρι του Ντροπάροφ. 

Δείτε τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα… ΕΔΩ

Ο ΚΟΡΑΚΟ-ΛΟΓΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.