ΓΕΡΙ - ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ: Εντοπίστηκε από υπάλληλο στον ιμάντα διαλογής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΕΡΙ -  ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ: Εντοπίστηκε από υπάλληλο στον ιμάντα διαλογής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Γέρι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (9/1) γύρω στις 8:00 νεκρό βρέφος αγνώστου ταυτότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο βρέφος, το οποίο δεν φαίνεται να ήταν νεογνό, βρέθηκε στον ιμάντα διαλογής του εργοστασίου, που ανακυκλώνει για την πόλη της Λευκωσίας.

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή, ενώ στο σημείο αναμενόταν να μεταβεί και ιατροδικαστής για επιτόπιες εξετάσεις.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Μέτρα για πυρόπληκτους: Σε τρεις δόσεις τα χρήματα για κατοικίες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – Τι θα γίνει με τα τουρκοκυπριακά

Για την εκτίμηση των ζημιών θα χρησιμοποιηθούν τρέχουσες τιμές της αγοράς με τη βοήθεια του ΕΤΕΚ δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE