Στη Σύνοδο Κορυφής του «νότου» ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στη Σύνοδο Κορυφής του «νότου» ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί αύριο 10 Ιανουαρίου 2018, για τη Ρώμη, όπου θα συμμετάσχει στην 4η Σύνοδο Κορυφής των επτά νοτίων χωρών της ΕΕ, στην οποία θα λάβουν επίσης μέρος οι Αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ελλάδας και της Μάλτας.

Στο πλαίσιο της Συνόδου, η οποία θα ξεκινήσει αύριο στις 8μ.μ. (ώρα Κύπρου), οι αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων θα έχουν διαβουλεύσεις για θέματα που άπτονται της ολοκλήρωσης της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ), της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ, καθώς και της προώθησης ενός φιλόδοξου οράματος που να διασφαλίζει την ανάπτυξη, την απασχόληση και τις επενδύσεις.

Επίσης, θα παρακαθίσουν σε δείπνο εργασίας και θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, θα επιστρέψει στην Κύπρο νωρίς το πρωί της 11ης Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE