The Mall of Cyprus: Αναβαθμίζεται και επεκτείνεται με τροποποιήσεις στον χώρο στάθμευσης

 The Mall of Cyprus: Αναβαθμίζεται και επεκτείνεται  με τροποποιήσεις στον χώρο στάθμευσης

Το The Mall of Cyprus, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του, και μέσα στο πλαίσιο των εργασιών, για την επέκταση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του, προχωρά σε τροποποιήσεις στον χώρο στάθμευσης από τις 8 Ιανουαρίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα, μέρος του ισόγειου μη καλυμμένου χώρου στάθμευσης, πλησίον της κεντρικής Εισόδου 1, δεν θα είναι διαθέσιμος για στάθμευση οχημάτων. Για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του The Mall of Cyprus, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση των πεζών και από τις δύο Εισόδους.

Το κοινό, θα έχει τη δυνατότητα να σταθμεύει στον ισόγειο χώρο στάθμευσης, πλησίον της Εισόδου 2, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης και σε ειδικό ανοιχτό χώρο στο πίσω μέρος του κτιρίου.Η Ομάδα Ασφαλείας που θα βρίσκεται επί τόπου, καθώς και η ειδική σήμανση στους εκάστοτε χώρους που επηρεάζονται, θα διασφαλίζει την εύρυθμη και ομαλή κίνηση των επισκεπτών του Εμπορικού Πάρκου Σιακόλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://themallofcyprus.com, ή την επίσημη σελίδα του The Mall of Cyprus στο Facebook (https://www.facebook.com/themallofcyprus/).

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί κάτι συναρπαστικό έρχεται!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE