Συγκίνηση προέδρου! Ρώτησαν το εξής: «Πού είναι το Τσίρειο»;

Συγκίνηση προέδρου! Ρώτησαν το εξής: «Πού είναι το Τσίρειο»;

Ένσ σκηνικό μεταφέρθηκε στον πρόεδρο του Άρη, Σταύρο Δημοσθένους, από προσωπικό του φίλο, πριν από την έναρξη του εντός έδρας νικηφόρου αγώνα της Δευτέρας με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας το μεσημέρι της Τρίτης στον Άστρα 92,8 ένας προσωπικός του φίλος του ανέφερε ένα σκηνικό κατευθυνόμενος στο Τσίρειο Στάδιο.

«Μου ανέφερε πως ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τον ρώτησε που ακριβώς είναι το Τσίρειο Στάδιο για να μεταβούν να δουν τον Άρη…» είπε ο Σταύρος Δημοσθένους τονίζοντας την παρουσία αρκετών φιλάθλων που υπήρξαν το βράδυ της Δευτέρας στη δυτική κερκίδα.

«Ήταν ένα σκηνικό που με συγκίνησε…» επισήμανε ο Σταύρος Δημοσθένους για αυτό που του μετέφερε ο προσωπικός του φίλος και θέλησε ο πρόεδρος του Άρη να το αποκαλύψει και στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις! 

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψε την ατάκα που είπε στο αποδυτήριο μετά τη νίκη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE