ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΙΚ: «Η Τουρκία εξόπλισε τους Τ/κ μουτζαχίντ πριν το '74»

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΙΚ: «Η Τουρκία εξόπλισε τους Τ/κ μουτζαχίντ πριν το '74»

Τα όπλα των Τ/κ μουτζαχίντ με τα οποία πολεμούσαν επί 15 χρόνια, τα έστειλε η Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Οικονομικών σε συγκέντρωση στο Ντενιζλί της Τουρκίας, ο οποίος χαρακτήρισε εκφυλισμένους προδότες εκείνους που κατηγορούν την Τουρκία ότι έστειλε όπλα στη Συρία σε τρομοκράτες.

“Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι αυτοί οι εκφυλισμένοι προδότες που σταμάτησαν τα φορτηγά και με κάμερες στα χέρια τους έστειλαν τις εικόνες σε όλο τον κόσμο", είπε.

"Tο 1974 οι Τούρκοι στρατιώτες πήγαν στην Κύπρο σαν λιοντάρια. Ασφαλώς και πήγαν στην Κύπρο σαν λιοντάρια. Αλλά εκεί οι μουτζαχίντ είχαν πολεμήσει για 15 χρόνια. Με ρόπαλα πολέμησαν; Πολέμησαν κρατώντας ξύλα στα χέρια τους; Πολέμησαν με όπλα. Από που ήρθαν αυτά; Τα έστειλε αυτό το μεγάλο έθνος. Τα έστειλε το κράτος αυτού του μεγάλου έθνους. Όταν είσαι μεγάλο έθνος και μεγάλο κράτος κάποια πράγματα τα κάνεις. Αυτός ο εκφυλισμένος λέει τα έστειλες στους τρομοκράτες”, είπε ο Τούρκος Υπουργός.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE