ΤΡΟΧΑΙΟ ΥΨΩΝΑ: Τραυματίστηκε στα πόδια ο ανήλικος

ΤΡΟΧΑΙΟ ΥΨΩΝΑ: Τραυματίστηκε στα πόδια ο ανήλικος

Στο Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε ο 17χρονος μοτοποδηλάτης ο οποίος τραυματίστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Τρίτης 09/01 στο δρόμο του Ύψωνα.

Ο ανήλικος μοτοσικλετιστής κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 63χρονος οδηγός.

Το τροχαίο όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, σημειώθηκε γύρω στις 19:30 στην Λεωφόρο Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα.

Ο 17χρονος τραυματίστηκε στα πόδια και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς υπέστη θλαστικό τραύμα στο δεξί του πόδι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Να αναφέρουμε πως προηγουμένως είχε συμβεί και άλλο τροχαίο στην Λεωφόρο Αγίας Φυλάξεως πάλι με μοτοσικλετιστή.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE