ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόστιμο για όλους ακόμα και…. στις καθαρίστριες!

Πρόστιμο για όλους ακόμα και…. στις καθαρίστριες!

Με την αγωνιστική κατρακύλα να συνεχίζεται, στην Κίμκι αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα ανακοινώνοντας πως θα υπάρξει 50% πρόστιμο στο μηνιαίο μισθό ακόμα και στις καθαρίστριες!

Όλα τα έχουμε δει στον αθλητισμό, αλλά πρόστιμο και στις καθαρίστριες όχι. Και όμως στην Κίμκι έγινε και αυτό, με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Πάβελ Αστακόβ να ανακοινώνει στους παίκτες πως θα υπάρξει πρόστιμο που θα αντιστοιχεί στο 50% του μηνιαίου μισθού. Μάλιστα το πρόστιμο αυτό θα κληθούν να πληρώσουν ακόμα και οι καθαρίστριες!

Ο Αστακόβ δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα από την Καλέβ της Εσθονίας για το πρωτάθλημα της VTB και μίλησε με σκληρά λόγια στα αποδυτήρια αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχα μια μακρά συνομιλία με τον πρόεδρο και τον χορηγό μας. Μου είπαν ενώ έχουμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του κλαμπ, γιατί χάνουμε έτσι; Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές και πρωταθλητή Ευρωλίγκας, τον Γιώργο (Μπαρτζώκα). Έχουμε τον Αλεξέι (Σβεντ), τον πιο αποτελεσματικό παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή (στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κάθε παίκτη ξεχωριστά).

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί είμαστε τόσο σκατά; Σκέφτηκα ότι όλα λειτουργούν άψογα, από τους μισθούς μέχρι τα ξενοδοχεία στα οποία μένει η ομάδα, τα οποία είναι από τα καλύτερα. Είναι όλα τέλεια. Θέλω να καταλάβω τι συμβαίνει; Ο χορηγός με ρωτάει γιατί να ξοδεύω δεκάδες εκατομμύρια, αν μπορώ να κόψω 10 φορές το μπάτζετ και να είμαστε στην ίδια θέση; Χάσαμε από παίκτες που ο μέγιστος μισθός του φτάνει τις 5χιλιάδες τον μήνα.

Μπορώ να πω διάφορες δικαιολογίες, αλλά πιστεύω ότι είμαστε νικητές όλοι εδώ γι΄ αυτό και σας έχω συγκεντρώσει προκειμένου να κερδίσουμε. Ποτέ δεν λύγισα κάτω από την πίεση. Αν κάποιος δεν θέλει, είναι κουρασμένος και δεν μπορεί να έρθει στο γραφείο μου να μου το πει. Να μου πει ότι δεν του αρέσει η ομάδα, η χώρα ή οτιδήποτε άλλο και θα το καταλάβω.

Από εκεί και πέρα η ομάδα αποφάσισε για όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση, το προσωπικό, τους λογιστές, τους οδηγούς, τις κυρίες του καθαρισμού να τιμωρηθούν με πρόστιμο 50% του μηνιαίου μισθούς τους. Ελπίζω πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα».

 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top