ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρενοχλούσε την κόρη και η μητέρα γνώριζε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρενοχλούσε την κόρη και η μητέρα γνώριζε

Τίτλοι τέλους στο δράμα κοριτσιού με την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, να κρίνει ένοχο σε πέντε κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης 48χρονο πατριό την Τρίτη 9/1.

Σε κεκλισμένων των θηρών εκδίκασης της υπόθεσης , για λόγους προστασίας της ανήλικης, ο 48χρονος κρίθηκε ένοχος σε πέντε συνολικά κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης της θετής του κόρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Το Δικαστήριο επιφύλαξε την ανακοίνωση της απόφασης του για την ποινή που θα επιβάλει στον 48χρονο για την Τρίτη 16 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον «Φ», ο 48χρονος ξεκίνησε να παρενοχλεί σεξουαλικά τη θετή του κόρη, σε ηλικία 10 ετών, με το κοριτσάκι να καταγγέλλει τον πατριό της στο ΤΑΕ Λεμεσού τον Ιανουάριο του 2017, σε ηλικία 14 ετών.

Η μητέρα της 14χρονης γνώριζε για τις αποτρόπαιες πράξεις του 48χρονου, χωρίς να κάνει οτιδήποτε για να προστατέψει την κόρη της, με αποτέλεσμα αφού παραδέχθηκε ενοχή να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.