Δείτε τι βάζει στα μάτια της η Ευριπίδου πριν κοιμηθεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε τι βάζει στα μάτια της η Ευριπίδου πριν κοιμηθεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν ξέρουμε κατά πόσο κοιμάται με αυτά τα "πραγματάκια" στα μάτια η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Με ένα βαρυφορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα η κούραση είναι αναπόφευκτη, αλλά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου φροντίζει να απαλύνει τους μαύρους της κύκλους. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, φόρεσε τις πιτζάμες της και χαλάρωσε στον καναπέ της, φροντίζοντας παράλληλα να είναι φρέσκια και λαμπερή την επόμενη μέρα. 

Μάλιστα η παρουσιάστρια του ''Όλα Για Σένα" δεν δίστασε να μοιραστεί το μυστικό ομορφιάς της μέσω ενός instastory, αφού εμφανίστηκε με ειδικά προϊόντα στα μάτια για τους μαύρους κύκλους. 

Δείτε τι βάζει στα μάτια της η Ευριπίδου πριν πάει για ύπνο στην φωτογραφία που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE