Υπολογίζει σε Μουρίγιο, αμφίβολος ο Τρισκόφσκι

Υπολογίζει σε Μουρίγιο, αμφίβολος ο Τρισκόφσκι

Οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ επέστρεψαν ξανά στις προπονήσεις σήμερα Τετάρτη (10/1) ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη Λεμεσού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Το πρόγραμμα της σημερινής πρωινής προπόνησης η οποία έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΚ, περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάσκος τεχνικός είδε τον Μουρίγιο να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη, σε αντίθεση με τον Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα με την συμμετοχή του στο επερχόμενο ματς να είναι αμφίβολη.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE