ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας ξυλοκόπησε δύο αστυνομικούς μέρα – μεσημέρι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας ξυλοκόπησε δύο αστυνομικούς μέρα – μεσημέρι

Μετά από πληροφορία ότι άντρας ξυλοφόρτωνε δύο άλλα πρόσωπα, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, και στο τέλος έπεσαν και αυτοί θύματά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThemaOnine, λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1, αστυνομική δύναμη, μετά από πληροφορία για φασαρία που γινόταν σε πάροδο της λεωφόρου Καλλιπόλεως στη Λευκωσία, έφτασε στο σημείο ώστε να επιληφθεί του θέματος.

Εν τέλει, διαπιστώθηκε ότι, άντρας επισκέφθηκε με απειλητικές διαθέσεις δύο άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή.

Αστυνομικοί οι οποίοι προσπάθησαν να επέμβουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα μεταξύ των τριών προσώπων, τελικά έπεσαν θύματα των άγριων διαθέσεων του δράστη.

Οι αστυνομικοί ξυλοκοπήθηκαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Γεν. Νοσοκομείο, ενώ να σημειωθεί ότι θα εξετασθούν και από ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE