ΛΑΡΝΑΚΑ: Του στοίχισε...10 χιλιάδες ευρώ τελικά ο καπνός του ναργιλέ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του στοίχισε...10 χιλιάδες ευρώ τελικά ο καπνός του ναργιλέ

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο άντρας, στην κατοχή του οποίου είχαν ανεβρεθεί 24,5 κιλά καπνού ναργιλέ, αφού κατέβαλε €10.000 στο Τμήμα Τελωνείων.

Σε ανακοίνωσή του Τμήματος Τελωνείον την Τετάρτη 10/1 αναφορικά με την κατάσχεση 24,5 κιλών καπνού για ναργιλέ, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας το Τμήμα Τελωνείων πληροφορεί ότι ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων έκανε αποδεκτό αίτημα για εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €10.000.

«Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού το εν λόγω πρόσωπο αφέθηκε ελεύθερο, ενώ η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού εγκαταλείφθηκε στο Τμήμα Τελωνείων και θα καταστραφεί σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες», αναφέρεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE