Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων στηρίζει Σταύρο Μαλά

Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων στηρίζει Σταύρο Μαλά

Θα συνεχίσει τον αγώνα για επαναφορά δικαιωμάτων των συνταξιούχων, αποφάσισε η Ενωση Κυπρίων Συνταξιούχων.

«Ο αγώνας για επανάκτηση και επαναφορά των δικαιωμάτων των συνταξιούχων στο σημείο που ήταν πριν τις αποκοπές θα συνεχιστεί», αποφάσισε το Συνέδριο των συνταξιούχων της ΕΚΥΣΥ Λευκωσίας το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Στο συνέδριο κύριος ομιλητής ήταν ο Γ. Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης, ενώ χαιρετισμό από μέρους της ΠΕΟ απηύθυνε η Αν. Γ. Γραμματέας Σωτηρούλλα Χαραλάμπους. Έκθεση για τα οργανωτικά αποτελέσματα της ΕΚΥΣΥ Λευκωσίας κατέθεσε ο Επ. Γραμματέας Μάρκος Τσιηφτές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στελέχη της ΕΚΥΣΥ τόνισαν στο συνέδριο ότι «δεν θα ανεχθούν πλέον την ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης Ν. Αναστασιάδη και τη κοροϊδία».

Όπως αναφέρεται, το συνέδριο ασχολήθηκε και με τις προεδρικές εκλογές, καλώντας τους συνταξιούχους να στηρίξουν με την ψήφο τους και τη δράση τους τον ανεξάρτητο υποψήφιο Σταύρο Μαλά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE