Οκτάχρονη βρέθηκε δολοφονημένη και βιασμένη, πεταμένη στα σκουπίδια

Οκτάχρονη βρέθηκε δολοφονημένη και βιασμένη, πεταμένη στα σκουπίδια

Οργή και εντάσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας ενός 8χρονου κοριτσιού στο Πακιστάν. Το μικρό κορίτσι εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα ενώ πήγαινε σε ένα κοντινό σπίτι για να κάνει μάθημα. Την Τρίτη βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών, βιασμένη και δολοφονημένη.

Οι γονείς της έλειπαν σε ταξίδι στη Σαουδική Αραβία και επέστρεψαν στη χώρα τους την Τετάρτη. «Δεν θα θάψουμε την κόρη μας μέχρι οι δολοφόνοι της βρεθούν και συλληφθούν», δήλωσε ο πατέρας Ameen Ansari, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του.

 Σύμφωνα με την αστυνομία, η μικρή Zainab απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Συνολικά έξι κορίτσια δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια των τελευταίων μηνών στην περιοχή και την αστυνομία να ερευνά αν υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στις υποθέσεις.

Εικόνες από κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον ύποπτο να απομακρύνεται μαζί με τη μικρή, προτού εκείνη βρεθεί νεκρή.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή στη χώρα, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια από εξοργισμένους πολίτες που κατέληξαν στον θάνατο δύο διαδηλωτών και τον τραυματισμό αρκετών ακόμη.

 

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE