Λέβι: «Ανυπομονησία για το ντέρμπι…»

Λέβι: «Ανυπομονησία για το ντέρμπι…»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, με το πέρας του νικηφόρου αγώνα με 3-2 επί της Αγίας Νάπας δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη τα εξής:

«Τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων με την Αγία Νάπα. Περιμέναμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα ωστόσο ο αντίπαλος έδειξε μαχητικότητα και σκόραρε δύο γκολ. Αυτό κάνει τον επαναληπτικό δύσκολο για εμάς. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επερχόμενο ντέρμπι και έπειτα θα εξετάσουμε ξανά το θεσμό του κυπέλλου.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE