«Το μυαλό μας στην Ανόρθωση, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

«Το μυαλό μας στην Ανόρθωση, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο, όπου η ομάδα του επικράτησε με 0-2.

Αναλυτικά:

“Παίξαμε το ένα από τα τρία παιχνίδια που μας έχουν μείνει από τον πρώτο γύρο και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Ήρθαμε εδώ με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και είναι σημαντικό που το πετύχαμε και πλησιάσαμε περισσότερο στην κορυφή. Θα μας δώσει περισσότερη ηρεμία αυτή η νίκη.

Δεν είχε καμία διαφορά από το προηγούμενο παιχνίδι, όμως αυτή τη φορά εκτός από τις ευκαιρίες, πετύχαμε και δύο γκολ.

Τώρα ο στόχος μας είναι το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Το μόνο όμως που θα μας δώσει αν κερδίσουμε, είναι οι τρεις βαθμοί.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που βρέθηκε κοντά στην ομάδα και μας βοήθησε και τον καλώ να έρθει μαζικά την Κυριακή στο Τσίρειο, για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Πάφο”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE