ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Αστυνομικοί 'μπούκαραν' σε παράνομα φροντιστήρια Αγγλικών

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Αστυνομικοί 'μπούκαραν' σε παράνομα φροντιστήρια Αγγλικών

Δύο υποστατικά όπου γίνονταν παράνομα μαθήματα αγγλικών στην Αραδίππου, ερεύνησε το απόγευμα της Τετάρτης 10/1 η Αστυνομία.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία με βάση τον Περί Ιδιωτικών Σχολών και Φροντιστηρίων Νόμο, το απόγευμα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και του ΤΑΕ Λάρνακας, διερεύνησαν πληροφορία που λήφθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, για ύπαρξη παράνομων φροντιστηρίων στην Αραδίππου.
 
Με δικαστικά εντάλματα έρευνας η Αστυνομία προέβη σε έρευνα σε δύο υποστατικά όπου γίνονταν, σύμφωνα με την πληροφορία του Υπουργείου Παιδείας, παράνομα μαθήματα Αγγλικών.
 
Κατά την ώρα της μετάβασης των αστυνομικών στα δύο υποστατικά, εντοπίστηκαν σε αίθουσες καθηγητές και μαθητές την ώρα που παραδιδόταν μάθημα.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

*Φώτο αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE