ΛΑΡΝΑΚΑ: 42χρονη μπήκε παράνομα στην Κύπρο αλλά δεν κατάφερε να φύγει

ΛΑΡΝΑΚΑ: 42χρονη μπήκε παράνομα στην Κύπρο αλλά δεν κατάφερε να φύγει

Εναντίον 42χρονης, διερευνάται υπόθεση για τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και αδικήματα κατά παράβαση του Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Νόμου.

Η 42χρονη παρουσιάστηκε την Τετάρτη (10/01) στον αερολιμένα Λάρνακας, με σκοπό να ταξιδέψει στη χώρα της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ανακρινόμενη, η 42χρονη φέρεται να παραδέχθηκε, ότι μέσω άλλου προσώπου, (της προμήθευσε θεώρηση εισόδου), κατάφερε και πέτυχε είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE