Επί ποδός η Νότια Αφρική για τον βιαστή με το τραυματισμένο πέος

Επί ποδός η Νότια Αφρική για τον βιαστή με το τραυματισμένο πέος

Σε συναγερμό έχουν τεθεί τα νοσοκομεία στη Νότια Αφρική για έναν άνδρα με τραυματισμένο πέος. Πρόκειται, όπως μεταδίδει το BBC, για έναν βιαστή τον οποίο μια έγκυος, θύμα του, δάγκωσε στο επίμαχο σημείο καθώς της επιτέθηκε μπροστά στο παιδί της.

 

Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση όταν δύο άνδρες προσφέρθηκαν να τη μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους σε μία κλινική, όπου προσπαθούσε να φτάσει μαζί με το 5χρονο παιδί της.

Αντί για την κλινική όμως βρέθηκε σε απομακρυσμένη περιοχή και με την απειλή μαχαιριού έπεσε θύμα βιασμού.

Οι αρχές ελπίζουν το τραύμα που κατάφερε η γυναίκα στα γεννητικά όργανα του βιαστή της να είναι αυτό που θα τον «προδώσει» και θα τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

«Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις μονάδες υγείας, εάν βρουν έναν άνδρα με τραυματισμένο πέος να επικοινωνήσουν μαζί μας» είναι το μήνυμα της αστυνομία.

Όπως σημειώνει το βρετανικό δίκτυο, ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση παραμένουν μεγάλο πρόβλημα για τη Νότιο Αφρική. Τη διετία 2016-2017 καταγγέλλονταν 109 βιασμοί την ημέρα, κατά μέσο όρο- συνολικά σχεδόν 40.000 περιστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE